- dom som gör det lilla extra

På Musikundervisning.se gör vi mycket för att säkerställa att alla lärare som visas på sidan har en hög nivå av professionalism och undervisningserfarenhet. I tillägg, vill vi lyfta fram de lärare som visar extra engagemaning och produktivitet. Det är dessa lärare vi kallar SuperLärare™ och dom får en tydlig SuperLärare™ tagg både i sökmotorn i på sin profil.


En SuperLärare™ uppfyller minst en av följande kriterier:


 • Snabb på att svara
  Läraren svarar på det första meddelanden från en ny student inom 48 timmar i genomsnitt, så att tiden mellan studentens val att ta lektioner och den första lektionen kan vara så kort som möjligt. Mätningarna tas från 3 månaders senaste aktivitet.

 • Presentationsvideo
  Läraren har en presentationsvideo av sig själv och hur dom är som lärare på sin profil, på så vis kan studenten få en bra bild av hur läraren är som person och hur deras undervisningsstil är.

 • Starkt rekommenderad
  Läraren har minst 3 rekommendationer från nuvarande och / eller tidigare studenter med minst 4 av 5 stjärnor i genomsnitt. Det kan hjälpa nya studenter att känna sig mer självsäkra med sina val när dom får se andra studenters\ erfarenhet med läraren.

 • Stort engagemang
  Läraren måste vara bra på att engagera sig i studenten och skapa långsiktiga och meningsfulla lektioner åt dom. Vi mäter detta genom att kolla på hur länge studenten stannar med läraren i genomsnitt. Procentsatsen av studenter som slutar innan den 5e lektionen måste vara lägre än 25%.

Såhär hittade vi målen för en SuperLärare™ status

Genom att fråga våra studenter vad som var viktigt för dom när dom väljer en lärare - utöver professionalism, erfarenhet och säkerhet - hittade vi fyra parametrar som värderades högt. Baserat på dessa parametrar, definerade vi ovanstående kriterier som en lärare konsekvent måste uppnå för att upprätthålla sin status som en SuperLärare.