Så fungerar det

Fem enkla steg för att komma igång med dina musiklektioner

Börja din sökning

Bläddra bland tusentals professionella musiklärare, alla noga kontrollerade för att säkerställa säkerhet och kvalitet. Skriv in ditt instrument eller stad/postnummer för att hitta en lärare som matchar dina kriterier. Det finns också alternativ för online-undervisning.

Sök efter professionella musiklärare
Sök efter professionella musiklärare

Skicka ditt första meddelande

Skicka ett meddelande till läraren/lärarna du gillar och presentera dig själv. Första gången här? Du skapar ett konto när du skickar ditt första meddelande. Ditt konto är platsen för att hantera kommunikation, framtida lektioner, betalningar och så vidare. Allt snyggt presenterat och på ett ställe.

Håll koll på din inkorg

Håll dig nära! 98% av lärarna svarar inom 24 timmar. Se deras svar och svara via inkorgen i ditt konto. Vi meddelar dig via e-post när du har ett nytt meddelande i din inkorg.

Håll koll på din inkorg
Boka första lektionen

Arrangera första lektionen

Boka tid för en lektion med din lärare och denne tar hand om bokningen, som sedan visas i ditt konto. Första lektionen är det perfekta tillfället att lära känna din lärare och skapa en plan för din inlärning.

Förbetalning av lektioner

Beroende på hur din lärare vill arbeta kan du förvänta dig ett lektionserbjudande för att arrangera undervisningen direkt via en privat länk eller en rekommendation att köpa ett block med lektioner. Båda alternativen kräver att lektionerna betalas i förväg. Du kan läsa mer om de olika alternativen här.

Förbetalning av lektioner
Dags för musik

Dags för musik!

Du är nu redo att utforska musikens värld med din lärare. Under första lektionen kan ni diskutera frekvensen och längden på framtida lektioner när du fortsätter din inlärning. Oavsett om det är en timme i veckan eller 30 minuter här och där, finns MusicTeachers.co.uk här för att stödja dig och ta bort krånglet med att arrangera lektioner. Framför allt hoppas vi att du har mycket kul!

Är du redo att hitta din nya musiklärare?

Börja din sökning

Skriv in ditt instrument eller stad/postnummer för att upptäcka gruppklasser och specialhändelser som händer i ditt område. Alla lärare måste genomgå en noggrann granskning av säkerhet och professionalism innan de erbjuder en klass, vilket innebär att du kan vara säker på att grupperna beskrivna på MusicTeachers.co.uk är av god kvalitet.

Sök efter professionella musiklärare
Musikgrupplektioner

Registrera och säkra din plats.

Bekräfta din plats i gruppen genom att följa anvisningarna på sidan för att registrera dig och göra betalning. Om du inte har ett konto ännu, kommer du att bli ombedd att skapa ett när du registrerar dig. För att säkerställa en bra upplevelse är platserna i en grupp begränsade och erbjuds först till kvarn. Om du har frågor är du välkommen att skicka meddelande till läraren innan du anmäler dig till en grupp eller ett evenemang.

Börjar med en introduktion?

Vissa klasser börjar med en introduktionssession. Som en provsmakning där du kan uppleva gruppen innan du åtar dig regelbundna klasser. Läraren kommer att instruera dig om vad du ska göra om du vill anmäla dig till hela terminen efteråt.

public/about_us.how_it_works_group_ection_3_img_alt
Grupptextmeddelandesystem

Presentera dig själv

Använd grupptextmeddelandesystemet i inkorgen på ditt konto för att presentera dig för övriga gruppdeltagare. Om du har några frågor inför sessionen kan du skicka ett meddelande till din lärare från ditt konto också.

Förbered dig för första lektionen

Ge allt och se till att du har allt du behöver för en framgångsrik grupplektion. Din lärare kommer att informera dig om du behöver ta med resurser eller utrustning. Försök att komma i tid och dubbelkolla din rutt om det är en ny plats för dig.

Framgångsrik grupplektion
Gruppsessioner

Det är dags för musik!

Gruppsessioner och särskilda evenemang finns här för att fira att att göra musik är mer meningsfullt när det delas. Njut av upplevelsen och framför allt, ha kul!

Är du redo att hitta en grupp?