Om oss

Musikundervisning.se är en rikstäckande musikskola där lektionerna äger rum hemma hos dig, hos läraren, eller på vårt klassrum online. Vi tar bort stressen som finns att hitta den perfekta musikläraren. Alla våra lärare har genomgått en bakgrundskontroll. Vi arbetar endast med professionella, högkvalitativa lärare som har har genomgått bakgrundskontroll (utdrag ur belastningsregistret).

Du kan söka efter och chatta med våra lärare, schemalägga och betala för lektionerna här på vår säkra hemsida. Betala antingen allt eftersom, eller köp flexibla blocklektioner för att spara tid och pengar. Kolla på FAQ-sektionen för mer information kring priser och betalning.

Vi tycker att alla bör ha möjligheten att uppleva en brilliant musikutbildning. Antingen om du är en förälder som vill ge ditt barn bästa möjliga start, eller om du själv vill börja eller fortsätta din egen musikaliska resa, gör Musikundervisning.se mudikundervisning enkel, njutbar och så säker som möjligt.

We make music education accessible to everyone. On this page you can find both group and solo lessons with qualified teachers.

Flexibilitet

På Musikundervisning.se strävar vi efter att vara flexibla och i största mäjliga mån möta dina önskningar, behov och livssituation, så du kan fokusera på det viktigaste: musiken.

Därför kan du ta musiklektioner både offline och online, du kan betala för dina blocklektioner på en gång eller dela upp betalningen på delbetlningar och om det skulle vara nödvändigt, har du möjligheten att få en återbetalning för oanvända lektioner i ditt block upp till 2 år efter köpdatum.

Blocklektioner för musik - den flexibla lösningen

När du köper musiklektioner via oss, rekommenderar vi att du köper blocklektioner för att kunna ta del av rabatterna vi erbjuder för blocklektioner. Du kan köpa block på 5, 10 eller 20 lektioner åt gången. Du kan välja varaktigheten på lektionerna genom överrenskommande med din lärare och detta kommer vanligtvis att vara 20, 30, 45 eller 60 minuter.

Flexibla betalningar

När du köper blocklektioner kan du välja att betala hela summan omedelbart, eller dela upp betalningen på tre månader utan extra kostnad. Första delbetalningen betalas omedelbart och de två följande betalas med 30 dagars intervall.

Vilka är vi?

Musikundervisning.se finns också i Norge, Danmark och Nederländerna. I dessa länder heter hemsidorna Musikk-undervisning.no, Musikundervisning.dk and Muziekonderwijs.nl.

Tillsammans skapar dessa sidor det vi kallar the More Music Group. Tillsammans arbetar vi för att skapa en mer hållbar marknad för privat musikundervisning och för att göra musikundervisning tillgänglig till så många personer som möjligt.

 • Signe Tobiassen

  Signe Tobiassen

  COO More Music Group

 • Asbjørn Blakstad

  Asbjørn Blakstad

  CTO & Software developer

 • Ben Lau

  Ben Lau

  Software developer